Aktuális gasztronómiai ajánlataink

Pécs belvárosában található hangulatos éttermünk többféle stílust képvisel, mindig célcsoporthoz igazított kínálattal és különleges eseményekkel várjuk vendégeinket.

Étlapunk kínálata helyben beszerezhető szezonális alapanyagokból készül, az idénygyümölcsöknek és zöldségeknek megfelelően az a'la carte étlapunk is folyamatosan aktualizálódik.
Pezsgőház Étterem Pécs

Vasárnapi ebéd

Legyen a vasárnap a családé!
Tekintse meg aktuális vasárnapi ajánlatunk!
VASÁRNAPI EBÉD AJÁNLATUNK
Pezsgőház Étterem Pécs

Ballagási ajánlat

Ünnepeljen velünk! Tekintse meg ballagási ajánlatunk!
BALLAGÁSI AJÁNLATUNK
Pezsgőház Étterem Pécs

Tematikus események

Tekintse meg éttermünk különleges, tematikus rendezvényeit!
TEMATIKUS ESEMÉNYEK

Eddigi kínálatunk képekben

  • Pezsgőház Étterem Pécs
  • Pezsgőház Étterem Pécs
  • Pezsgőház Étterem Pécs
  • Pezsgőház Étterem Pécs
  • Pezsgőház Étterem Pécs
  • Pezsgőház Étterem Pécs

Vendégeink mondták

Célunk, hogy különleges kulináris élményt nyújtsunk vendégeink számára.
"Nagyon igényes ételek, alapanyagok.
Nagyszerű kiszolgálás, nagyszerű szakács. Minden a helyén van, igényes környezet. Itt igazi gasztronómiai élményben lehet része az embernek!"

Zathureczky-Czukor Beatrix

"Voltam egy pár étteremben, de kevés olyan volt, amire azt mondtam volna, hogy na ezt nem tudnám elkészíteni otthon. A Pezsgőház ilyen! Ezen az élményen felül még a tökéletes felszolgálás és a hangulatos hely is emelt! Mindenkinek ajánlom!"

Németh Tamás

"Minden és mindenki nagyon profi. Isteni ételek és családias hangulat igazán szép környezetben. Csak ajánlani tudom mindenkinek (gyerekeknek  és kutyásoknak is)!"

Babi Martina

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK A PEZSGŐHÁZ ÉTTEREMRŐL

Pezsgőház Étterem Pécs

A Pezsgőház Étterem Pécs történelmi városában, a Szent István téren található színvonalas étterem. Pezsgőház Étterem Pécs étlapján a tradicionális magyaros konyha ízei mellett a nemzetközi konyha remek specialitásai is megtalálhatók, melyek helyben beszerezhető, szezonális alapanyagokból készülnek, hogy vendégeknek mindig a legjobb ételeket szolgálhassák fel.
quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram