Szezonális ajánlataink és eseményeink

Pécs belvárosában található hangulatos éttermünk többféle stílust képvisel, mindig célcsoporthoz igazított kínálattal és különleges eseményekkel várjuk vendégeinket. Aktuális ajánlataink az alábbiak:

Hétvégi elviteles ajánlat

Étlapunk helyett szombat és vasárnap elviteles ebédet készítünk bőséges adagokkal, amit igyekszünk minden generációra és ízlésre szabni.
ÉRDEKEL

Karácsonyi ajánlat

Ne főzzön-süssön a karácsony alatt, inkább bízza magát profikra és élvezze a karácsony adta meghitt hangulatot, mi gondoskodunk az ünnepi asztalról!
ÉRDEKEL

Szilveszteri vacsora otthon

Ha már idén nincs éttermi buli szilveszterkor, varázsoljátok otthonra a legjobb falatokat a Pezsgőházból! Nézzétek meg kínálatunkat és rendeljetek otthonra!
ÉRDEKEL

Vendégeink mondták

Célunk, hogy eseményeinkkel különleges kulináris élményt nyújtsunk vendégeinknek.
"Nagyon igényes ételek, alapanyagok.
Nagyszerű kiszolgálás, nagyszerű szakács. Minden a helyén van, igényes környezet. Itt igazi gasztronómiai élményben lehet része az embernek!"

Zathureczky-Czukor Beatrix

"Voltam egy pár étteremben, de kevés olyan volt, amire azt mondtam volna, hogy na ezt nem tudnám elkészíteni otthon. A Pezsgőház ilyen! Ezen az élményen felül még a tökéletes felszolgálás és a hangulatos hely is emelt! Mindenkinek ajánlom!"

Németh Tamás

"Megbízhatóság, elegancia, profizmus.
Sok helyen ettem már a világban, de ha a leges legfinomabbra gondolok, akkor egy ràk curry jut eszembe, amit itt ettem egy francia vacsoraesten."

Mayer Lilla

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK A PEZSGŐHÁZ ÉTTEREMRŐL
quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram