• Esküvő a Pezsgőház Étteremben

    Ha autentikus, meghitt és rusztikus esküvői helyszínt keresel, akkor a Pezsgőház Étterem remek választás!

Miért válaszd a Pezsgőház Éttermét esküvőd helyszínének?

Nem szükséges drága dekoráció

Az étterem enteriőrje, megteremti az esküvő autentikus, meghitt és rusztikus hangulatát, így nem szükséges drága dekorációra költened.

Családi, rusztikus hangulat

A Pezsgőház Étterem a különleges megjelenése mellett igazán bensőséges, családias hangulatot biztosít a gyertyáknak és a szabályozható fényeknek köszönhetően.

Gyors kiszolgálás, friss ételek

Közvetlenül a vendégtér mögött található a konyha, így azonnal frissen érkeznek a finom ételek, szakképzett és profi felszolgálóink által.

Nézd meg esküvői galériánkat a Pezsgőház Étteremből

További részletekért és ajánlatkérésért 
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vendégeink mondták

"Csodálatos hely, nívós ételek és remek kiszolgálás. 
Méltó módon tudtuk megünnepelni esküvőnket!"

Csoboth-Nagy Beáta

"Annyira megkedveltük az éttermet, hogy az esküvőnket is a Pezsgőházban tartottuk, ami a legjobb döntésünk volt! Szuper, segítőkész csapat és finomabbnál finomabb ételek!"

Tencz Zsófia

"A Pezsgőház az Ideális Esküvőhelyszín! 
A csapat udvarias és nagyon figyelmes, rugalmasak, mindenre gondolnak, remekül főznek. Kis nemzetközi csapatunknak jól meg tudtuk mutatni, milyen a jó magyar vendéglátás!"

Hermesz Ágnes

Pezsgőház Étterem esküvő helyszín Pécs

A Pezsgőház Étterem hangulatos és családias esküvői helyszín Pécsen. Ha meghitt és autentikus esküvőre vágysz, akkor a Pezsgőház Étterem Pécs remek választás. A különleges esküvői enteriőr mellett kiváló catering szolgáltatás és szakképzett felszolgálók teszik meséssé a nagy napot.  Ha esküvő helyszínt keresel Pécsen, akkor válaszd a hangulatos Pezsgőház Éttermet.
quote-leftmagic-wandheartdinner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram