Ajándékutalvány vásárlás - támogass minket!

Kedves Vendégeink! 
2021-ben lesz 20 éve, hogy a Pezsgőház Étterem velünk és általatok működik, tele élményekkel, tanulással, tapasztalattal, jó és kevésbé jó gazdasági helyzetben. Amit idén 2020-ban kellett és kell most is átélnünk, nem kívánjuk senkinek, hiszen 9 hónapja tervezhetetlen a munkánk, a megélhetésünk, a működésünk.
Az új rendelet szerint legalább egy hónapig (november 10. - december 10. között) nem dolgozhatunk a mi tudásunk és profilunk szerint (sem). Könnyű egy tollvonással eldönteni, legyen kiszállítás. A kiszállítás egy külön műfaj a vendéglátáson belül, speciális weboldalt, webáruházat, online fizetési lehetőséget és számos olyan fizikai feltételt hordoz, amire átállni nekünk szinte lehetetlen. 
A lángossütő- néni vagy menő streetfood bár sem fog cateringelni meg créme brulée-t készíteni, így mi sem tudunk olyan szolgáltatást nyújtani, amiben nem vagyunk profik. 

Segítsd munkákat!

Arra kérünk, ha tudod, hogy 2021-ben szeretnél nálunk fogyasztani (például A'la Carte vacsora, Valentin napi esemény, vagy egyéb tematikus estek, vasárnapi ebédek, szülinapi összejövetelek kapcsán), 
 akkor most segíts tetszőleges összegű ajándékutalvány vásárlással, ami remek meglepetés ajándék lehet karácsonyra, 
vagy Te magad használhatod fel egészen 2021. december 31-ig!

Ha támogatnád munkánkat és vásárolnál ajándékutalványt, akkor arra kérünk, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot!
Az elküldött form alapján küldünk egy díjbekérőt az általad megadott e-mail címre.
Utalással tudsz fizetni, a beérkezést követően e-mailben, elektronikus úton küldjük el Neked az ajándékutalványunkat.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram